ExeFeed | ExeFeed - Odds Feed Provider
Goal race Goal Race je potpuno nova, jedinstvene igra za klađenje na šest događaja odjednom, sa glavnim ciljem da se pogodi na kom meču će pasti naviše golova. Postoje tri različite mogućnosti klađenja: Goal Race Pre-match, Goal Race Live i Goal Race Virtual.
klađenje, kvote, feed provider, live, pre-match, betting, goalrace, sports solution, odds, sport, football, sports betting, sports betting odds, sportsbook products, real time odds, sports data, margin speaks, brand, provide, best, leading, professional, supply, develop, safe, reliable, land-based, operator, sports data, exhibition, gambling, basketball, tennis
11118
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-11118,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson child-child-ver-1.0.0,hudson - shared on wplocker.com-ver-1.2.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_right,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Goal Race je potpuno nova, jedinstvena igra za klađenje na šest događaja odjednom. Cilj igre je pogoditi na kom meču će pasti najveći broj golova. Postoje tri različite mogućnosti klađenja: Goal Race Pre-match, Goal Race Live i Goal Race Virtual.

Klađenje na izabrane događaje pre početka utakmice. Popunjavamo terminski 6 utakmica i dajemo klađenje za njih. Ono što je u ponudi, sem klađenja na kom meču će pasti najveći broj golova, je i igra na dubl i triling, kao i ukupni broj golova na svim mečevima ili na selektovanim mečevima. Pravilo koje koristimo da bi igra bila zanimljivija je da u slučaju da je na više mečeva postignut isti broj golova, pobedničkim smatramo onaj koji ima najniži redni broj, tako da je redosled kojim se utakmice nude bitan.

Klađenje na izabrane događaje uživo. Određene najbitnije terminske mečeve dajemo u uživo ponudi. Ovaj novi vid klađenja pravi veoma interesantnu igru sa velikim brojem preokreta za Vašu kladionicu i internet sajt.

Za sve praznine u ponudi tj. periode kada mečevi uživo nisu dostupni, nudimo virtuelnu igru sa virtuelnim timovima. U ponudi su 24 tima koji se stalno rotiraju. Nova igra ide u pauzama Live klađenja i ide na svakih 6 minuta. Goal Race Vitual bi trebalo da bude pandan bingu gde se igraču ostavlja više mogućnosti odlučivanja. Dajemo statistiku zadnjih mečeva, poslednje odigrane mečeve i slične podatke koje bi igračima dali mogućnost predikcije događaja tj. odabira na koji virtuelni meč će se opkladiti.