Mission

Misija

ExeFeed je prepoznao slabost konkurencije da se prilagodi datom tržištu nudeći klijentima istovetna rešenja.

Imajući to u vidu, naš osnovni cilj je bio da proizvode prilagodimo specifičnostima tržišta i samom klijentu omogući da ima proizvod baš kakav želi.

Fokus je stavljen na poboljšanje rada klijenata na polju profita.

Ovakvim pristupom vrlo brzo smo postali lideri na Balkanu, a inovacijama i proširenjem ponude očekujemo napredak i na globalnom nivou.

Events

Događaji

Posao u ExeFeed-u

ExeFeed prepoznaje važnost talentovanih i motivisanih zaposlenih i fokusira se na stvaranje dinamičnog okruženja i timskog duha. Uz nas imate mogućnosti ličnog i profesionalnog razvoja.

Ukoliko mislite da imate kvalitete koji su nam potrebni iako su sve pozicije zauzete rado cemo razmotriti vas CV.

about-winners
Developeri
about-philosophy
Operatori
about-history
Ostali poslovi
Odds Feed
Provider

ICE Totally Gaming 2018

Štand S1-210, ExCel London

Februar od 6 do 8

Zakažite sastanak!
AboutUs

O nama

ExeFeed je kompanija čija je osnovna delatnost distribucija kvota, kao i kreiranje aplikacija za sportsko klađenje.

Kompaniju vode ljudi iz betting industrije koji su svojim znanjem unapredili proizvode kako bi bili na najvišem nivou u cilju zadovoljavanja potreba klijenata. Inovativne ideje i kvalitetan menadžment čine ExeFeed stabilnom i pouzdanim partnerom u polju igara na sreću, koji kvalitetom svojih usluga pružaju klijentima sigurnost.

PrematchBet
Pre-Match

• 20+ sportova
• 25.000+ događaja mesečno
• Različite profitne margine
• Veliki broj marketa i selekcija
• Veoma prilagodljiv specifičnostima tržišta
• Kontrola proizvoda u rukama klijenta
• Sopstvena matematika za izračunavanje kvota
• Mogućnost dodavanja nove igre za manje od jednog dana

LiveBet
Live Klađenje

• 12+ sportova
• 15.000+ događaja mesečno
• Širok dijapazon marketa i selekcija
• 6 različitih profitnih margina za konkurentnu ponudu i povećanje profita
• Bez različitih kvota na istim tipovima marketa
• Slanje detalja događaja (korneri, kartoni, obaveštenja o napadu…)
• Podrška 24/7/365
• Pravovremeno ažurirane kvote i podaci

Goal Race je potpuno nova, jedinstvene igra za klađenje na šest događaja odjednom, gde je glavna igra pogađanje na kom meču će pasti naviše golova. Postoje tri različite mogućnosti klađenja: Goal Race Pre-match, Goal Race Live i Goal Race Virtual.

Klađenje na izabrane događaje pre početka utakmice.  Popunjavamo terminski 6 utakmica i dajemo klađenje za njih. Ono što je u ponudi, sem klađenja na kom meču će pasti najveći broj golova, je i igra na dubl i triling, kao i ukupni broj golova na svim mečevima ili na selektovanim mečevima. Pravilo koje koristimo da bi igra bila zanimljivija je da u slučaju da je na više mečeva postignut isti broj golova, pobedničkim smatramo onaj koji ima najniži redni broj, tako da je redosled kojim se utakmice nude bitan.

Klađenje na izabrane događaje uživo. Određene najbitnije terminske mečeve dajemo u uživo ponudi. Ovaj novi vid klađenja pravi veoma interesantnu igru sa velikim brojem preokreta za Vašu kladionicu i internet sajt.

Za sve praznine u ponudi tj. periode kada mečevi uživo nisu dostupni, nudimo virtuelnu igru sa virtuelnim timovima. U ponudi su 24 tima koji se stalno rotiraju. Nova igra ide u pauzama Live klađenja i ide na svakih 6 minuta. Goal Race Vitual bi trebalo da bude pandan bingu gde se igraču ostavlja više mogućnosti odlučivanja. Dajemo statistiku zadnjih mečeva, poslednje odigrane mečeve i slične podatke koje bi igračima dali mogućnost predikcije događaja tj. odabira na koji virtuelni meč će se opkladiti.

PricingEnginesExeFeed

Pricing Engines

ExeFeed koristi svoj matematički algoritam za izračunavanje kvota za klađenje. Ovaj model je u upotrebi već nekoliko godina i testiran je na preko 100.000 događaja, što potvrđuje činjenicu da je najbolje dostupno rešenje na tržištu.
Izračunavanje kvota na ovaj način omogućava klijentima da imaju drugačiju ponudu, kako bi se izdvojili od konkurencije i prilagodili navikama igrača.
Zadovoljstvo klijenata kako na strani bookmaking-a tako i na strani igrača najbolji je pokazatelj tačnosti i pouzdanosti ovog modela.

News2

Novosti

We are thrilled to join the ICE Totally Gaming that takes place on February 6-8 in London. Meet us at stand S1-210 and find out more about our ground-breaking models and development that we are confident will bring us into the forefront of the gaming industry.
Zakažite sastanak!
Tražite posao?
Pridružite nam se!
Pošaljite nam CV

Južni bulevar 1a, Beograd, Srbija

sales@exefeed.com

+381 11 403 49 83

Kontakt